Serveis d'assessoría

COMPTABLE

Deixa a les nostres mans la gestió del teu negoci. Confeccionem i posem al dia la comptabilitat de la teva empresa oferint un assessorament personalitzat i adaptat a les noves tecnologies.

Serveis d'Assessoría Comptable
Com a assessors comptables oferim una comptabilitat de la teva empresa transparent, ordenada i ràpida perquè en tot moment puguis conèixer la realitat econòmica del teu negoci. Una anàlisi permanent en matèria comptable perquè puguis optimitzar la gestió empresarial i prendre les millors decisions operatives i estratègiques. Analitzar la situació econòmica de la seva empresa garanteix un creixement constant i segur. Ocupa't només del teu negoci i deixa que nosaltres, com a especialistes, ens encarreguem de les teves obligacions amb l'administració.

  • Assessorament permanent en matèria comptable.
  • Confecció de contabilitat adaptada a les noves tecnologíes.
  • Realització d'informes periòdics sobre l'evolució comptable de l'empresa.
  • Elaboració i legalització de llibres oficials de comptabilitat.
  • Confecció i presentació de comptes anuals.

I tot això ho podem fer a la nostra oficina de MGO ASSESSORS o si et resulta més còmode, disposem d'un programa comptable d'enllaç entre l'empresa i la nostra oficina. Contacta amb els nostres comptables i et realitzaran un pressupost personalitzat adaptat a les teves necessitats.